VIDEO PRODUKCIJA

V našem studiu lahko po dogovoru posnamemo različne predstavitve, od osebnih, storitvenih, produktnih, predstavitev podjetja in dejavnosti. Snemamo tudi pogovorne oddaje, intervjuje v HD tehniki. Pri nas lahko najdete ustrezne rešitve tudi za terensko snemanje, kot je snemanje sestankov, okroglih miz, konferenc, koncertov in podobnih prireditev, pa vse do porok in rojstnodnevnih zabav. Po snemanju vam posnete pripravimo v montaži in po želji pripravimo v formatih za različne namene, od spletnih objav do razmnoževanja na DVD medijih z enostavnimi ali zahtevnimi meniji.

Ustrezne rešitve

Ob povpraševanju potrebne video predstavitve za vas ali vaše podjetje, vam bomo z veseljem pomagali poiskati ustrezno rešitev.

Ugodnost

Ob izbiri prave rešitve poskrbimo tudi za vaš budget, saj so naše video storitve izredno ugodne, kvaliteto pa ohranjamo na najvišjem možnem nivoju.

Montaža

Vsak projekt potrebuje ustrezno video in avdio montažo, s katero vam bomo izdelali kvaliteten končni izdelek po vaših navodilih.

Dostopnost

Vaš končni zdelek lahko pripravimo na različne načine, od objave na Youtube pa vse do razmnoževanja izdelanih DVD medijev z meniji po naročilu.

Zakaj smo prava izbira?

Pripravljeni smo na različne priložnosti snemanja, tako studijska kot terenska. Končni izdelki pa niso samo kvalitetni, ampak tudi ugodni.

  • 5 Zvezdic Podpora strankam
  • Pripravljeni Na številne priložnosti
  • Prijateljski Nasveti
  • Kakovostne Montažne rešitve
  • Super Ugodne končne ponudbe