Izdelava spletnih trgovin

USTVARJAMO UČINKOVITE IN PRILAGOJENE SPLETNE TRGOVINE ZA USPEŠNO POSLOVANJE VAŠEGA PODJETJA.

V našem podjetju se zavedamo, da je vsaka spletna trgovina edinstvena in zahteva prilagojen pristop, ki bo zadovoljil potrebe vašega poslovanja in strank. Zato ponujamo prilagodljive rešitve in se osredotočamo na vaše poslovne cilje ter zagotavljamo podporo v vseh fazah razvoja in vzdrževanja vaše spletne trgovine.

Naš cilj je ustvariti spletne trgovine, ki so ne le vizualno privlačne, ampak tudi funkcionalne, varne in optimizirane za najboljše rezultate. Verjamemo, da je ključ do uspeha v razumevanju vašega tržišča in potreb vaših strank, zato sodelujemo z vami na vsakem koraku, da zagotovimo, da vaša spletna trgovina postane uspešen in donosen del vašega poslovanja.

Če ste pripravljeni začeti s projektom spletne trgovine ali če potrebujete več informacij o tem, kako vam lahko pomagamo doseči vaše poslovne cilje, nas kontaktirajte še danes. Naše izkušeno in strokovno osebje bo z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja in vam pomagalo najti pravo rešitev za vaše podjetje. Ne čakajte - začnite sodelovati z nami in razvijajte spletno trgovino, ki bo presegla vaša pričakovanja in povečala vašo prodajo!

Tu so nekateri ključni elementi za izdelavo osnovne spletne trgovine:

 • Izdelava grafične oblike spletne trgovine: Oblikovanje spletne trgovine je ključno, saj mora biti privlačna in uporabnikom prijazna, da jih spodbudi k nakupu. Oblikovanje vključuje izbiro barvne sheme, tipografijo, postavitev strani in vizualne elemente.
 • Kategorije izdelkov: Kategorizacija izdelkov je ključna za učinkovitost in preglednost spletne trgovine. Izdelki so lahko razvrščeni po vrsti, ceni, blagovni znamki, velikosti, barvi ali kateri koli drugi kategorizaciji, ki je primerna za vaše izdelke.
 • Pregled izdelka: Podrobni pregledi izdelkov so ključni za navdušenje kupcev in spodbujanje nakupa. Vsak izdelek naj vključuje visokokakovostne fotografije, opis, ceno in podrobnosti o izdelku, kot so velikost, barva, material in številne druge funkcije.
 • Košarica: Košarica je ključna za učinkovito nakupovanje v spletni trgovini. Uporabnikom omogoča, da enostavno dodajajo izdelke v košarico in se odločajo, ali želijo izdelke kupiti ali ne.
 • Naročilo: Postopek naročanja mora biti enostaven in pregleden. Uporabnikom mora omogočiti, da enostavno izberejo način plačila in dostave ter potrdijo naročilo.
 • Administracija podatkov: Administracijski del spletne trgovine je namenjen upravljanju naročil, strank in zaloge izdelkov.

Naprednejša spletna trgovina lahko vsebuje tudi naslednje dodatne funkcionalnosti:

 • Vključuje lahko tudi orodja za analizo podatkov, ki vam pomagajo razumeti, kaj se s spletno trgovino dogaja in kaj lahko morda še izboljšate.
 • Sinhronizacija zaloge: Če imate fizično trgovino ali več spletnih prodajnih mest, je pomembno, da so vsi sistemi povezani in sinhronizirani. To pomeni, da se zaloge izdelkov posodabljajo v realnem času, tako da se lahko izognete razprodaji ali prodaji izdelkov, ki jih ni na zalogi.
 • Integracija s socialnimi omrežji - omogoča deljenje izdelkov in akcij na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, Instagram itd.
 • Sistem ocenjevanja in pregledov izdelkov - stranke lahko oddajo ocene in komentarje o izdelkih, kar poveča zaupanje drugih strank v izdelke.
 • Sistem nagrajevanja zvestobe - omogoča nagrade in popuste za stranke, ki redno nakupujejo v spletni trgovini.
 • Integracija s sistemom za pošiljanje e-novic - omogoča pošiljanje novic in ponudb strankam, ki se prijavijo na seznam prejemnikov.
 • Vmesnik za uporabo kuponov - stranke lahko uporabijo kupon za popust pri nakupu izdelkov.
 • Sistem za primerjavo izdelkov - stranke lahko primerjajo lastnosti izdelkov med seboj in izberejo najbolj primernega.
 • Integracija z zemljevidi - strankam lahko prikaže lokacijo vaše trgovine in navodila za pot.
 • Integracija z različnimi plačilnimi sistemi - stranke lahko plačajo prek različnih plačilnih sistemov, kot so PayPal, kartice, gotovina ob dostavi, predplačilo itd.
 • Mobilna aplikacija - omogoča strankam enostavno in hitro nakupovanje prek mobilnih naprav.
 • Večjezičnost - omogoča predstavitev spletnih strani v več jezikih, kar je pomembno za mednarodno prodajo.

Poleg teh ključnih elementov vam lahko ponudimo tudi dodatne storitve po naročilu glede na vaše potrebe. Naš cilj je ustvariti spletno trgovino, ki bo vašim strankam omogočala enostavno in prijetno nakupovanje ter vam pomagala pri doseganju vaših poslovnih ciljev.